Kedai Sulam Logo Eyang Fabric D Craft

SULAMAN LOGO BAJU, SULAM TUALA, LENCANA SEKOLAH, LABEL TUDUNG


Moto kami – ” Mudahkan Urusan Pelanggan “


Anda mencari perkhidmatan sulaman berkomputer di kawasan berdekatan ?

TIADA MASA untuk pergi ke kedai dan mahu CEPAT ?

ALAMI MASALAH Ini ?

Pakaian anak selalu hilang di asrama?

Anda bisnes printing dan nak ambil tempahan sulam ?


Nametag sekolah dah hilang, koyak, lusuh


Letih sebab tunggu terlampau lama terima nametag dari sekolah


Mahukan design sulam yang khas dan lain daripada orang lain


Nak mula berniaga patches tactical?


Nak sulam nama pada baju?


Kedai lambat siapkan tempahan

           Siapa kami ?

Eyang Fabric D Craft berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM. No pendaftaran IP0403872-D

sulam nametagEyang Fabric D’Craft bermula dari rumah. Bermula sebagai hobi kini syarikat tersebut semakin dikenali di Chemor, Perak dalam bidang sulaman berkomputer.

Mempunyai kelajuan mesin 1050 ‘stitch per minute’. Logo besar saiz A4 boleh disiapkan dalam masa yang sangat singkat!

Bermula dengan mengambil tempahan dari orang ramai. Kini Eyang Fabric D’Craft menerima tempahan dari institusi dan jabatan kerajaan.

Tahun 2014, syarikat ini memberikan perkhidmatan sulaman berkomputer secara ‘ONLINE’ dengan moto “Mudahkan Urusan Pelanggan”

gambar record dunia epal guinessguiness world record epal frameTempahan online sesuai untuk pelanggan yang jauh dan tidak cukup masa. Anda tidak perlu bersusah payah datang ke premis untuk tempahan.

Pelanggan-pelanggan semenjak 4 tahun lepas berpuas hati dan suka pada harga yang berpatutan serta respon yang cepat. Jika anda mencari pengalaman dan perkhidmatan terbaik Eyang Fabrik D’Craft Enterprise lah tempatnya.

Pelanggan Kami :

ppkkmPDRMlogo skkjkpdnkklogo-249x2332digi-logo-hi-resSKTD Bulat

logo_permata_barugiatmara test4
kasutbudak
KEMAS

.

.

Perkhidmatan Sulaman Yang Disediakan

Contoh Produk Sulaman Berkomputer

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Apa kata pelanggan kami

” Yakin Dengan Sistem Yang Disediakan ! “

“Servis OK. Cepat Kak Saida Anak Permatabg feedback. Walaupun berurusan melalui online tapi kita yakin dgn sistem yang company awak sediakan. 

Contoh macam emel. Tapi yang penting respon cepat. Xbuat kita tertunggu2. Harga sangat berpatutan. Highly recomended! “

~Puan Saida

Pegawai PDRM, Ipoh, Perak

” Harga Yang Berpatutan !”

Sue simpang pulai edit3“Harga  yang berpatutan..dan respon yg cepat bila bertanya…barang siap pada tarikh yg diberi..”

~Sue

Usahawan, Simpang Pulai, Perak

” The Service Was Awesome! “

testimoni maps“The service was awesome. However last minute still able to complete and deliver the art work. The art work was awesome. Really perfect as per requirement. Salute for good job. I will continue my support and recommend to others about your company..”

~Mr.Mathan

Asistant Manager- Attraction & Rides Operation Division.

Movie Animation Park Studios, Perak Malaysia.

“Sy sedia membantu n support..”

“Nametag awk wordingnye lg clear n santek dr yg order kt cikgu thn lps..
😍😍😍😍😍
Color lg menyerlah..”

~Noor Salina

Kuala Lumpur

” Masuk Pagi Dah Dapat Parcel “

“Thanks so much. I’m so happy. Saya x masuk office smlm. Masuk pagi ni dh dpt parcel. Alhamdulillah. My children dh tanya smlm, ibu bila nk letak nama kat uniform. Yeeaay hari ni dh boleh. 😁
Thanks again OK.”

~Puan Amalina Ismail

Shah Alam

[wpgmza id=”1″]

Ada Pertanyaan? Klik Soalan Dibawah Untuk Jawapan Anda

 

Perkhidmatan sulaman berkomputer pada baju, tuala,topi, selimut, vest, sulam nametag murid sekolah dan pelbagai lagi produk sulam.

Kami adalah perniagaan sebenar, laman web ini milik Eyang Fabric D Craft bernombor pendaftaran SSM IP0403872-D

Pakaian tampak LEBIH EKSLUSIF dan formal dengan sulaman logo.
Sulaman bergantung kepada design pelanggan. Tidak semua logo boleh disulam.

Printing lebih sesuai jika design besar dan kompleks

Bergantung design dan lokasi untuk disulam.

Ya, tempahan perlukan deposit sebanyak 50% untuk kami mula bekerja. Baki 50% dan kos pos apabila tempahan sudah siap dan sebelum tempahan dihantar kepada anda.

Kami hanya perlukan komitmen anda supaya kami dapat bekerja dengan hati yang senang. 😉

 

Ya, setiap kerja kami mempunyai kos minima yang perlu ditanggung. Ini perlu demi memastikan setiap pelanggan kami berasa gembira dengan harga yang ditawarkan.

Hubungi kami untuk info lanjut. 011-21557883

TERIMA

Boleh. Kami akan hantar gambar pada pelanggan semasa proses sulaman. Follow up bergantung pada permintaan pelanggan.

Isi borang sebut harga di bawah.
Atau whatsapp 011-21557883 untuk respon pantas

SERENDAH RM9.30 SAHAJA

Atau

RM1 sahaja sehelai baju (Minimum 10 helai baju)

Atau

Hubungi kami untuk tempahan lebih 50 helai

Sila isi borang sebut harga di bawah untuk dapatkan harga terbaik

Terima.

Antara 3 -21 hari. Bergantung kepada:
Jenis Tempahan
Kuantiti Tempahan

p/s: Rujuk bahagian URGENT untuk siap lebih awal

Kami Jamin tempoh masa siap setiap tempahan adalah mengikut kadar yang terbaik dalam proses sulaman berkomputer.
Walaupun begitu tempoh masa boleh dipercepatkan lagi. Dengan sedikit caj tambahan pelanggan boleh menerima tempahan seawal 3 hari.

p/s: mengikut jenis tempahan dan kuantiti

Tempahan URGENT /fast turnaround akan dikenakan caj tambahan.

p/s: Order lah awal lain kali  😛

Berita baik ! Kini kami hanya memberikan satu harga di dalam sebut harga/invois. Pelangan tidak lagi pening memikirkan harga sulam dan harga blok yang berbeza-beza.

Jaminan harga berbaloi dengan perkhidmatan yang diberikan 😉

No.2 & No.3 Pusat Penjaja Chemor, Perak

Jika anda suka berbincang di kedai. Kami mengalu-alukan kedatangan anda. Jika anda lebih suka membuat pembelian secara ‘online’. www.servissulam.com adalah tempat yang paling sesuai.

Jaminan tempahan lebih Mudah, Cepat, Murah. Tak perlu lagi keluar membazir minyak kenderaan anda dengan tempahan secara ‘ONLINE’  😆

Load More

     

BORANG SEBUT HARGA

remove before flight

Nama

Telefon

Email

Lokasi penghantaran

Jenis sulaman

Nyatakan jika lain-lain

Gambar logo

Saiz sulam (logo patch sahaja)

Kuantiti

Permintaan URGENT (500-1000pcs)

Tarikh akhir (DEADLINE)

Describe your project:

[recaptcha size:compact]

Hubungi Kami Hari Ini !

Perlukan bantuan? Hubungi kami :

011-2155 7883

KLIK SINI UNTUK TERUS WHATSAPP

error: Content is protected !!