Khidmat Sulaman Berkomputer

“Akhirnya…! Perkhidmatan Sulaman Berkomputer hanya di hujung jari anda!”


Terkini !! Perkhidmatan sulaman berkomputer secara online  jujur dan berkaliber sedia untuk berurusan dengan anda..


 

 

Adakah anda sedang tercari-cari dan masih tidak jumpa dengan perkhidmatan sulaman berkomputer di kawasan berdekatan anda?

Atau sudah banyak pusat sulaman berkomputer yang anda dah masuk tetapi anda ada pengalaman buruk dengan pekedai

Ini antara Masalah Anda..

Tak tahu lokasi kedai nak sulam nametag pada baju dan upah jahit.


Takut senget bila jahit sendiri nametag tu.


Nametag yang dah ditempah di sekolah sikit dan tak cukup. Tapi bila nak order banyak kena tunggu lama la pulak.


Anda tak suka order dari orang lain. Nak order sulaman terus dari pusat sulaman berkomputer, siap masa tu jugak. Senang, jika nak
order 10 terus.


Pernah order sulaman dari kedai di kawasan anda. Tapi ada pengalaman buruk. 


Pekedai kurang ajar bila bos takde
. Cakap tak lihat muka pelanggan


Pekerja kedai buat tak reti dan lambat layan pelanggan


Lastly terpaksa minta tolong kawan yang tahu tempat untuk tolong tempahkan. Harga mahal pun takpe lah daripada takde
langsung.

 

Kami Ni Siapa Sebenarnya?

Kami memulakan perniagaan sulaman dari rumah. Bermula dari satu mesin sulaman sekarang syarikat kami sudah mempunyai 4 mesin sulaman berkomputer jenama terbaik dalam industri pakaian.

Bukan itu sahaja, dengan kelajuan mesin 1050 ‘stitch per minute’.  Logo yang mempunyai 10,000 mata jahitan boleh dijahit kurang 10(sepuluh) minit!

Bermula dengan mengambil tempahan dari rakan-rakan. Kini Eyang Fabrik D’Craft Enterprise telah berkhidmat dengan institusi dan jabatan kerajaan dalam Malaysia

Sesuai dengan peredaran zaman, bermula tahun 2014, kami cuba memberikan perkhidmatan sulaman berkomputer secara ‘online’. Eyang Fabrik D’Craft Enterprise berusaha untuk memudahkan lagi para pelanggan berurusan secara online.

Eyang Fabrik D’Craft berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia SSM. No pendaftaran IP0403872-D

rekod dunia eyangdcraft

eyang pic framelargest bag epal world record guiness frame

gambar record dunia epal guinessguiness world record epal frameKami tahu walaupun lokasi pelanggan jauh, tapi anda masih boleh membuat tempahan melalui online disini. Jadi anda tidak perlu bersusah payah untuk datang ke premis kami untuk khidmat nasihat.

Antara pelanggan kami semenjak 3 tahun lepas masih berpuas hati dan suka pada harga yang berpatutan serta respon yang cepat semasa khidmat nasihat. Jika anda mencari pengalaman dan perkhidmatan terbaik Eyang DCraft Enterprise lah tempatnya.

Pelanggan Kami :

ppkkmPDRMlogo skkjkpdnkklogo-249x2332digi-logo-hi-resSKTD Bulat

logo_permata_barugiatmara test4
kasutbudak
KEMAS

.

.

Lihat Contoh Produk Sulaman …….

error: Content is protected !!